top of page

SPL Group

Public·79 members

Коли костюм перестає бути святковим і стає частиною ритму

Я прийшла до теми костюмів зовсім не через моду, а через банальну втому постійно підбирати одяг зранку. Робота, зустрічі, поїздки, і кожного разу думаєш, що вдягнути, щоб було і нормально виглядало, і не заважало рухатись.

8 Views

У мене схожа історія, бо я довго уникала костюмів, вважаючи їх незручними і надто офіційними. Але з часом стиль життя змінився, і захотілося виглядати зібрано, не жертвуючи комфортом. Я почала звертати увагу на тканини, посадку і те, як річ поводиться протягом дня, а не тільки перед дзеркалом. Коли виникло питання купити костюм жіночий, я обрала саме цей варіант, бо там є різні фасони і зрозуміло, для якого сезону і настрою кожен комплект. Мені подобається, що костюми не сковують рухи, можна спокійно провести цілий день у справах і не думати про дискомфорт. Оверсайз варіанти добре працюють для більш розслаблених образів, а приталені підходять для зустрічей чи подій, де хочеться виглядати стриманіше. Окремо ціную наявність літніх комплектів зі спідницями чи шортами, бо це реально зручно в спеку. З власного досвіду скажу, що такі речі найкраще розкриваються, коли носиш їх не “комплектом”, а міксуєш з базовими речами з гардероба.

Members

• Edla Gar
    Edla Gar
  • crazzyless
    crazzyless
  • Mike Ross
    Mike Ross
  • trewis moip
    trewis moip
  • Walter Chang
    Walter Chang
bottom of page