top of page

SPL Group

Public·266 members

Daniel Turner
Daniel Turner
gif
Belépés után egy értesítés fogadott arról, hogy feloldottam egy teljesítményt, pedig nem is tudtam, hogy az oldal külön követi ezeket a célokat. A mrbet-magyar aktivitásai között ezután megnéztem a szerencsekereket, a megszerezhető jelvényeket és a hozzájuk kapcsolódó jutalmakat is.

A teljesítmények általában hosszabb távú mérföldkövekhez kötődnek, például bizonyos számú játékhoz vagy meghatározott kategóriák kipróbálásához. A szerencsekerék ezzel szemben gyorsabb, véletlenszerű jutalmat adhat, ha elérhető a pörgetés. A nyeremény lehet pont, bónusz vagy más, a fiókban felhasználható extra, de minden esetben külön feltételek vonatkozhatnak rá.

Az első tanácsom, hogy a jutalom aktiválása előtt ellenőrizd a lejáratot és a visszaforgatást. A második, hogy egy teljesítmény kedvéért ne játssz olyan összeggel vagy kategóriában, amelyet egyébként nem választanál. Én csak azokat a célokat követem, amelyek a normál játékom mellett is teljesülnek.

Ezek az aktivitások változatosabbá tehetik a felületet, de nem jelentenek biztos pénzügyi előnyt. A szerencsekerék eredménye és a jutalommal indított játékok kimenetele is véletlenszerű, ezért az extra lehetőségek miatt sem emelem meg az előre meghatározott keretemet.

4 Views

Members

• Edla Gar
    Edla Gar
  • crazzyless
    crazzyless
  • Nester litopicez
    Nester litopicez
  • Olga
    Olga
  • Anissa Sporer
    Anissa Sporer