25 Union – жіночий одяг із Харкова
Мене ця історія застала зненацька, бо я взагалі не планувала нічого купувати. Подруга запросила на день народження, і треба було знайти щось особливе, але так, щоб можна було носити й після вечірки. Я почала шукати по магазинах у місті, але або все виглядало надто офіційно, або зовсім буденно. Уже майже змирилася, що піду в старій сукні, поки випадково не натрапила на бренд із Харкова – 25 Union. Спершу подумала, що це черговий «інстаграмний» магазин, але після того, як приміряла їхню річ, змінила думку. Воно реально сидить ідеально, підкреслює фігуру, але без перебору. І головне – тканина приємна, не така, як у більшості «одноразових» речей, які розлазяться після двох прань.

Я давно звернула увагу на цей бренд, бо часто шукаю щось, що підходить не лише для свят, а й для роботи чи прогулянок. У мене вже є кілька речей від них, і всі дуже різні за стилем, але в цьому й фішка – можна знайти й більш стримані фасони, і щось яскраве, навіть сміливе. Коли мене питають, де краще дивитися сукні, я показую сторінку https://25union.com.ua/katalog/platya/. Там реально є вибір під різні випадки – від вечірніх до повсякденних моделей. Що мені подобається найбільше – це крій. Він ніби підлаштований під нормальні жіночі фігури, а не під якісь модельні стандарти. У мене, наприклад, стегна завжди створювали проблему з вибором суконь: зверху сидить добре, а знизу тягне. Тут такого не було – відразу знайшла фасон, який гарно балансує силует. Ще важливий момент: я вже кілька разів прала ці сукні, і тканина залишилася якісною, колір не вигорів, а форма не «попливла». Це рідкість, чесно кажучи. Моя порада: брати такі речі, які можна комбінувати. Наприклад, одну з моїх суконь я носила з підборами на весілля, а потім – із кросівками на роботу. І що цікаво, в обох випадках виглядала доречно.