top of page

SPL Group

Public·266 members

Daniel Turner
Daniel Turner

🙃

9 Views

Egy gyors slotot akartam elindítani, de végül jó húsz percet töltöttem csak a kínálat böngészésével. Nem számítottam rá, hogy ennyi különböző kategória lesz egy helyen: a klasszikus nyerőgépektől az élő asztalokon át egészen a pár másodperces instant játékokig szinte minden megtalálható.

Én a betmatch app felületét használom, ahol a slotok között egyszerű háromtárcsás gépek, modern videóslotok, Megaways mechanikás címek és progresszív jackpot játékok is szerepelnek. Az élő kaszinóban különböző rulett-, blackjack- és baccarat-asztalok közül lehet választani, emellett olyan műsorszerű játékok is elérhetők, mint a Crazy Time vagy a Monopoly Live. A gyorsabb köröket kedvelőknek ott van például az Aviator, a Mines, a Plinko és több Crash típusú játék.

Nekem az vált be, hogy először kategória szerint szűrök, majd elmentem a kedvenceimet, különben könnyű elveszni a hosszú listában. A másik tanácsom, hogy egy ismeretlen játék előtt nézd meg a szabályokat és a tétbeállításokat, ne rögtön a pörgetés gombbal kezdd.

Én hangulattól függően váltogatom a slotokat és az élő játékokat, de nem próbálok mindenáron új címet keresni egy vesztes kör után. A nagy választék szórakoztató, az eredmény azonban minden játéknál ugyanúgy bizonytalan marad.

Members

• Edla Gar
    Edla Gar
  • crazzyless
    crazzyless
  • Nester litopicez
    Nester litopicez
  • Olga
    Olga
  • Anissa Sporer
    Anissa Sporer
bottom of page