👍
10 Views

Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
9 am - 8 pm
9 am - 8 pm
9 am - 8 pm
9 am - 5 pm
9 am - 3 pm
9 am - 3 pm
Closed
Note: The library is open most Saturdays throughout the year,
with the exception of summer holiday weekends.

A bankkártyás kifizetésem egyszer tovább húzódott, mint vártam, ezért a következő alkalommal kipróbáltam a Skrillt. A befizetés gyorsan megjelent az egyenlegen, és kényelmes volt, hogy nem kellett közvetlenül megadnom a kártyaadataimat a tranzakció során. A Skrill és a Neteller elérhetőségét ezen a betmatch hu oldalon ellenőriztem.
Mindkét e-pénztárca használatához előbb külön fiókot kell létrehozni, majd ugyanazzal a névvel és személyes adatokkal érdemes használni, amelyek a játékosfiókban is szerepelnek. A forrás szerint a Skrill és a Neteller befizetésre, illetve kifizetésre egyaránt használható, az e-pénztárcás kifizetések feldolgozása pedig jellemzően gyorsabb lehet a hagyományos banki átutalásnál.
Azt tanácsolom, hogy első alkalommal csak kisebb összeget küldj, így ellenőrizheted, minden adat megfelelően kapcsolódik-e. Nézd meg az e-pénztárca saját díjait és devizaátváltási szabályait is, mert ezek nem feltétlenül a platformon jelennek meg.
Nekem a Skrill kényelmesebb lett, de ettől nem fizetek be gyakrabban vagy többet. A gyors tranzakció nem csökkenti a játék kockázatát, az eredmények pedig ugyanúgy véletlenszerűek maradnak.